pistol-pneumatic-de-impact

Pistol pneumatic de impact: alegerea unui pistol Leave a comment

Un pistol pneumatic de impact poate fi un instrument extrem de util în atelierul oricărui mecanic. La urma urmei, am întâlnit cu toții șurubul ruginit care pur și simplu refuză să fie desfăcut. Or, un proiect care presupune înlocuirea a aproximativ 15.000 de șuruburi. Există totuși o modalitate mai bună de a aborda aceste job-uri. Nu vă va aduce nervi, stres sau julituri dar care vă aduce rapiditate și eficiență.
Răspunsul la rugăciunile voastre este un pistol pneumatic de impact. Acest instrument minunat nu a întâlnit niciodată un șurub pe care nu l-ar putea desface. Sincer, dacă sunteți suficient de inteligenți pentru a investi în cel mai bun pistol pneumatic de impact, vă veți întreba cum ați supraviețuit vreodată fără el.
Caracteristicile pe care le puteți lua în considerare pentru achiziționarea pistol de impact pneumatic sunt următoarele:

  • Grip și greutate – Pistoalele pneumatice de impact pot să vină în diferite forme și dimensiuni. În acest ghid ne-am concentrat pe modele standard. Am făcut acest lucru, deoarece cele mai multe instrumente sunt de acest tip. Ele sunt, de asemenea, foarte ușor de utilizat. Datorită formei lor, acestea au nevoie de o bună aderență, deci asigurați-vă că aveți în vedere acest lucru. O bună prindere ar trebui să fie ergonomică, astfel fiind confortabilă în momentul lucrului. O poziționare bună a declanșatorului și de asemenea o suprafață cauciucată.
  • Motor – Da, acordați atenție cuplului, precum si consumului de aer, deoarece aceștia sunt indicatorii cheie ai puterii motorului. Cu cât este mai mare puterea, cu atât va fi mai simplu să găsiți instrumentul de care aveți nevoie deoarece va fi capabil să facă față mai multor sarcini.

Beneficiile utilizării unei pistol pneumatic de impact:

Puterea

  • Da, la sfârșitul zilei este vorba despre acea putere! Hai să recunoaștem; dacă o cheie obișnuită ar fi fost suficientă pentru rezolvarea problemelor, probabil nu ați mai fi avut nevoie de alte scule profesionale. Faptul că uneori (sau chiar adesea) este o adevărată luptă în a elimina niște șuruburi ruginite sau mult prea strânse. Acesta este motivul pentru care au fost inventate pistoalele pneumatice de impact. Acestea pun o putere incredibilă chiar în propriile tale mâini.

Viteză

  • Din nou, dacă o cheie obișnuită ar putea face toate lucrările, atunci nu ar fi nevoie să luam în considerare pistoalele pneumatice de impact. Un alt avantaj pe care îl au este viteza, un pistol pneumatic de impact este capabil să strângă / slăbească mai multe șuruburi decât v-ați putea aștepta vreodată să obțineți cu o cheie tradițională în aceeași perioadă de timp.

Întreținerea unui pistol de impact:
Instrumentele în sine sunt destul de dure și sunt, de asemenea, destul de bine etansate.
Folosiți un regulator de aer cu lubricator sau cel puțin odată pe săptămână puneți un pic de ulei în cupla de intrare aer înainte de branșarea la aer.
Dupa utilizare pur și simplu ștergeți-le cu o cârpă și curățați orice substanțe chimice sau uleiul care se pot vărsa peste ele.
Alegerea noastră este pistolul pneumatic de impact de 1/2” SNAP-ON, acesta beneficiind de un cuplu mare, în 3 pași și un cuplu invers. Totodată un mecanism cu ciocan dublu pentru cuplu sporit, fiabilitate foarte ridicată și un nivel de vibrații redus.
Cred că v-am convins de faptul că pistolul pneumatic de impact nu trebuie să lipsească din trusa dumneavoastră de scule pentru service auto. Acesta vă minimizează semnificativ timpul de lucru și totodată ușurându-vă munca.

Achiziționează pistolul pneumatic de impact 1/2” SNAP-ON !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.