Despre noi

Din 2004, C&M JELER importa si distribuie consumabile si echipamente profesionale pentru sectorul industrial si auto din Romania.

Produsele sunt verificate si testate in conformitate cu cele mai exigente standarde, unde a fost nevoie obtinand omologari riguroase.

C&M JELER, este reprezentantul in Romania a mai multor branduri internationale precum: KENT – produse chimice pentru mentenanta si reparatii, CATALFER – materiale pentru tratarea si pregatirea suprafetelor ce urmeaza a fi vopsite, TENGTOOLS – gama scule de mana ce se organizeaza inteligent si SNAP-ON – scule specifice si sisteme de depozitare automatizate adresate tuturor industriilor.

Gama noastra de produse este in continua diversificare si dezvoltare tehnologica la cererea si in interesul clientilor nostri. Colaborarea foarte buna cu specialistii din domeniu ne permite sa cunoastem necesitatile momentului si sa aducem solutiile pentru optimizarea muncii si serviciilor clientilor nostri.

Echipa CMJ instruita la nivel international si national, realizeaza demonstratii cu produsele comercializate, astfel caracteristiciile, aplicatiile si beneficiile produselor sunt aratate si testate in fata utilizatorul final.

DATELE DE IDENTIFICARE ALE SOCIETATII:

• denumirea si forma juridica: S.C. C&M JELER S.R.L.
• sediul social (fara activitate operationala): Strada Clujului, nr. 61, Sannicoara, Judetul Cluj
• nr. O.R.C. de pe langa Tribunalul Cluj: J12/2135/2004
• C.U.I./ C.I.F.: RO 16491141

- Testimoniale -

alex-szabo-testimonial despre noi

C&M Jeler este un partener de baza in afacerea noastra, partener care din 2006 ne-a fost mereu alaturi si un real sprijin.

Alex Szabo

Director After-Sales, Autoworld

horatiu-popa-testimonial

Lucrez cu C&M JELER din 2005, un parteneriat dezvoltat pe Calitate si Seriozitate, valori care conteaza in Business-ul nostru.

Horatiu Popa

Director Service, Euro Motor

daniel-gradinaru-testimonial despre noi

C&M JELER este un partener de incredere in afacerea nostra, furnizand produse si servicii aliniate la valorile Business-ului nostru.

Daniel Gradinaru

Director After Sales, Tiriac Auto Brasov

costel-popescu-testimonial

Prin partneriatul cu C&M JELER am redus achizitiile de materiale abrazive la vopsitorie cu 30% fata de anii anteriori, folosind abrazivii Onetech, Genius si 2S.

Costel Popescu

Director General, Techart Conection